Търговия на едро с преоценени стоки и микс палета от Европа!

Ликвидация палета

Отстъпки до 90%

Търговия на едро

Широка гама продукти

Преоценени стоки

Микс палети на склад

Най-добрият уебсайт за ликвидация на продукти и лотове в Европа!

Ликвидация

Отстъпки до 90%

Търговия на едро

Голямо разнообразие от продукти

Преоценени стоки

Микс палети на склад

Купете микс палети от Amazon и спестете.

Търсите ли стоки от ликвидация на достъпни цени? Предлагаме палета и продукти от свръх-наличности, ликвидация и продукти, върнати от клиенти. Продукти на популярни марки в миксирани лотове или като отделни артикули. Не пропускайте шанса си да заредите стока от ликвидация на изключително ниски цени. Всичко е налично в нашите складове в гр. Пловдив

За всеки магазин и търговец, печалбата е ключът към успеха. В Eurolots знаем това и създадохме B2B платформа, с която даваме възможност да избирате стока и палети от ликвидацията на най-големите Европейски магазини. Вземете печеливши решения като проучите пазара чрез нашите инструменти: калкулатор на печалба, описания и линкове към други магазини.  Освен това ще получите:

Продукти

За автомобили, За дома, За търговци на едро. Налична стока за всеки.

Цените са без ДДС.

Лотове

От пъзели, през дънки, до смартфони. При нас има всичко и на палети.

Манифест за всеки лот.

Промоции

В нашата платформа имаме специално място за големи намаления..

Артикули за €0,05, €1,00, €5,00

Първа поръчка!

Търговията на едро не е сложна или трудна. За да се убедите Ви даваме 50% отстъпка за първата поръчка.

€100 < Поръчка < €1000

Drop Zone

Ежедневно намаляване на цените както за Артикули, така и за Лотове. Истинска ликвидация с отстъпки до  90%.

Ежедневна отстъпка от 10%.

Преговори

Намерили сте своя продукт, но конкурентите Ви притискат с цени. Да потърсим заедно решение чрез преговори!

За по-добри сделки!

12  

Търговски представители, които да ви помогнат във всяка стъпка.

90+

Категории от внимателно сортирани артикули и палета

3000+

Палета на склад

Състояния на продуктите

Ако търсите стока на едро, ликвидационните палети могат да бъдат чудесен вариант. Ето какво трябва да знаете за включените в тях продукти и състоянието им:

 • Чисто нови – продуктите не са използвани и не са отваряни.
 • Рециклирани – артикулите са били използвани преди това, но са възстановени до състояние, близко до ново.
 • Нарушена опаковка – продуктите са пълни комплекти без липсващи части, но имат забележки по опаковката.
 • Инспектирани върнати стоки – трябва да функционират нормално.
 • Неинспектирани върнати стоки – могат да бъдат във всякакво състояние, включително със следи от употреба, повредени или липсващи части.
 • Със забележки – палетите са с повредени продукти и са най-подходящи за сервизи.

Детайли за поръчката

Когато правите поръчка, моля, обърнете внимание на следното:

 • Минималната стойност на поръчката е 100 евро.
 • Минималното количество на поръчката е в зависимост от продуктите и е посочено на продуктовата страница. Няма минимално количество за лотове.
 • За първа поръчка максималната стойност е 1000 евро (след отстъпката). За по-големи поръчки условията са невалидни.
 • Някои промоции са с ограничение за брой покупки на месец.
 • Продукти и палета в специални промоции са с изключена опция за преговори.

Поддръжка

Ние сме тук, за да подкрепим вас и вашия бизнес. Всеки акаунт има мениджър по продажбите, с когото може да се свържете по телефон или имейл. Освен това имаме на разположение опция за чат на живо, разположена в долния десен ъгъл на платформата. На посочените телефонни номера може да се свържете с нас също чрез Viber или WhatsApp.

Опции за плащане

Можете да платите чрез Visa, Mastercard и други от най-популярните и широко приети кредитни карти в света, или чрез PayPal – надеждна и сигурна платформа за онлайн плащания.

Опции за изпращане

Когато става въпрос за получаване на поръчката Ви, ето възможните варианти:

 • Можете да изберете да получите поръчката си директно от нашия склад в град Пловдив.
 • Може да организирате сами куриерска фирма да получи стоката от нашия склад.
 • Най-популярният вариант е ние да изпратим поръчката ви. Работим с няколко куриерски фирми и преди завършването на поръчката се показват различните оферти за доставка.

Какво е необходимо?

Имайте предвид, че Eurolots е B2B платформа. Необходима е фирма за да се възползвате от нашите оферти. След създаването на профил в платформата, прегледайте формата за кандидатстване. Подадените документи се преглеждат детайлно от наши служители. Целта е да осигурим добри условия за търговия на едро на всички наши клиенти и партньори. Неодобрените профили и профили с незавършена кандидатура използват платформата в демо режим.

Много съм доволен, добра екипност, бърза обработка на покупките и отзивчивост на служителите в склада. От административен аспект, гъвкава реакция, много адекватни решения и отговори на всеки един мой въпрос, страхотен професионализъм от страна на търговски представител Александра Живкова благодаря още веднъж EuroLots!!! 😉

4.7

Стотици 5 звездни ревюта и доверие на хиляди клиенти

Ако сте собственик на бизнес, който иска да се снабди с продукти на по-ниска цена, закупуването на палети със стоки от ликвидация е отличен вариант. Палетите обикновено съдържат върнати от клиенти продукти, стоки в излишък и рециклирани продукти от търговци на дребно като Amazon. Ще разгледаме предимствата и предизвикателствата при закупуването на палети с върнати стоки и ще Ви дадем съвети за намиране на най-добрите оферти.

Предимства на закупуването на палети с връщане на стоки

Основното предимство на закупуването на палети за връщане е спестяването на разходи. Както беше споменато, тези палети се продават със значителна отстъпка от цената на дребно. Това ги прави привлекателен вариант за фирми, които искат да заредят магазина си. Дори и без допълнителни отстъпки е възможно да се закупят продукти за 20-25% от цената в Amazon. Палетите за ликвидация могат да бъдат както с миксирани стоки така и със сортирани. Имате възможността да направите най-добрият избор в зависимост от конкретните си нужди.

Предизвикателства при закупуване на палети с неинспектирани върнати стоки

Най-големите предизвикателства при закупуване на палети с върнати стоки е несигурността за състоянието на артикулите. Не е изключено такива палети да са с голям процент повредени или неработещи продукти. Това може да доведе до допълнителни разходи за ремонт на стоката или разглобяването ѝза части.

Как да намерим най-добрите ликвидационни магазини и преоценени стоки

За да сте сигурни, каква стока получавате и срещу парите си ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се ориентирате в търговията на едро и разпродажба на стоки от ликвидация.

Търсене на търговци на едро онлайн:

Потърсете търговци на едро, които са специализирани в Търговия на Едро и Ликвидация. Eurolots.com е един от най-големите търговци на едро на преоценени стоки и такива от ликвидация в Европа. Имайте предвид, че има много платформи с публикувани оферти от различни търговци. Самата платформа не притежава стоката и не отговаря директно за описанието и транспорта. Стоката публикуване в платформата на Eurolots.com е 100% налична в складовата ни база в гр. Пловдив.

Проверете коментарите и рейтинга:

Прочетете отзивите и оценките на търговеца, преди да поръчка. Проверете рейтинга на платформата в Google, Facebook или Trust Pilot. Проверявайте не само средните оценки, а и най-новите. Eurolots е с рейтинг е 4,7 от 5 възможни при проверка в Google Local Business.

Продуктови манифести:

Прегледайте продуктовия манифест на лота преди поръчка. Той трябва да включва подробно описание на съдържанието и състоянието на палетата. В Eurolots.com разполагаме с подробни манифести на всичко, което се намира в лотовете. Всеки артикул във всеки лот е с описание и изображения и състояние.

Проверете палета при доставката му:

когато получите поръчката си, прегледайте внимателно палетата или кашоните. Уверете се, че артикулите са в състоянието, описано от търговеца. В Eurolots.com манифеста на наличната стока е много детайлен и всеки продукт е с описано състояние.

Започнете с малки количества:

Ако за първи път купувате ликвидационна стока на едро, започнете с по-малка поръчка. Така ще се запознаете с различните инструменти, доставката, стоката, както и да проследите целия процес на поръчка от А до Я. Ще знаете как да пресметнете печалбата си по-коректно и с какво търговския ви представител може да ви сътрудничи.

В заключение

Закупуването на палети и стоки от ликвидация може да бъде чудесен начин да се снабдите с продукти за продажба на ниска цена без да намалявате печалбата си. Като следвате съветите ни и направите необходимото пазарно проучване ще може да намерите отлични оферти за ликвидационни палети и да развиете бизнеса си. Ето линк към много подробна статия за не-инспектирани върнати стоки на Английски език.